Review

O parte dintre cei care au colaborat cu noi si-au rupt din timpul lor sa ne scrie un mic review.

Te invitam si pe tine sa ne lasi parerea ta!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 3 reviews
Cea mai buna echipa de team building cu care am lucrat

In calitate de agentie organizatoare de evenimente, noi cei de la Smart Tours lucram de 12 ani cu Emil si Cristi si echipa lor de baieti si fete. Fara ezitare putem spune ca sunt cea mai buna si mai bine rodata echipa de facilitatori de team building. Evenimente 100% reusite!

Profesionalism la absolut

"Millenium Action Team" - este vorba despre cum o echipa de profesionisti in domeniu a reusit sa isi castige increderea pe deplin, definitiv si irevocabil. Suntem o companie multinationala cu peste 1000 de angajati iar in aproape 30 de ani de existenta pe piata din Romania am avut ocazia sa lucram cu multi furnizori de servicii de tip "teambuilding".Cei care ne-au convins ca merita si trebuie sa ne fie parteneri, de peste 20 de ani, sunt acesti profesionisti si oameni adevarati, din echipa Millenium Action Team. Toate experientele traite impreuna au fost unice si memorabile, ceea ce ne ofera certitudinea si siguranta actiunilor comune viitoare.
Ma bucur din plin ca am onoarea sa lucrez cu oameni care stiu sa vina cu solutii excelente la toate nevoile de business si in plus, pun suflet in tot ceea ce fac !
Multumim Millenium Action Team !

Cel mai tare team building

Actiunele pregatite de baietii de la Millenium Action Team ne-au depasit cu mult asteptarile. A foat cel mai tare team building la care am participat.
Abia asteptam urmatoarea actiune!

June 19, 2017